Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

   Η 3Ena Web Team δημιουργήθηκε από μια ομάδα έμπειρων ανθρώπων που σκοπό έχουν να βοηθήσουν την ανάπτυξη και βελτίωση σε μικρομεσαίες εταιρίες.
 
   Με στόχο την ικανοποίηση και των πιο απαιτητικών πελατών, σχεδιάζουμε και δημιουργούμε μοντέρνες διαδικτυακές προτάσεις με ολοκληρωμένο σχεδιασμό σε δομή και περιεχόμενο. Η κάθε λύση ανταποκρίνεται στις ιδιαιτερότητες του εκάστοτε κλάδου και στους ειδικούς στόχους του πελάτη. Ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις οικονομικές του δυνατότητες, μπορεί να επιλέξει σελίδα στατική, δυναμική ή με flash παρουσίαση. Η φιλοξενία γίνεται από servers ελεγχόμενους από την 3ena ώστε να προσφέρεται εγγύηση διαθεσιμότητας δικτύου στο 99,9%. Το πακέτο συνοδεύεται με απεριόριστους λογαριασμούς e-mail.
 
   Συντηρούμε και ενημερώνουμε τις ιστοσελίδες που απαιτούν περιοδική ενημέρωση ώστε να προσαρμόζονται είτε στις εξελίξεις της αγοράς και της τεχνολογίας είτε στην πρόσθεση νέων προϊόντων ή υπηρεσιών της εκάστοτε επιχείρησης. Προβάλουμε και προωθούμε την ιστοσελίδα σας στις μηχανές αναζήτησης με σκοπό την επίτευξη υψηλότερων ποσοστών επισκεψημότητας.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου